Кои сме ние

Ние сме фирма с над 30 годишен опит в сферата на тахографските услуги. Нашият път започна с инсталирането на първите устройства в търговски превозни средства, а днес сме референтна точка в сервизен център VOLVO / RENAULT Бургас за стартиране и поддръжка на тези устройства, които са толкова важни за контрола и управлението в транспортния сектор. Мисията ни е да помогнем на вашия бизнес да работи по-ефективно и в съответствие със законовите изисквания, затова предлагаме само качествени продукти на водещи световни производители.
Сертифицирани сме за работа с всички марки тахографи – от аналогови до най-модерните цифрови и интелигентни модели, за да отговорим на индивидуалните нужди и изисквания на всеки клиент. Дългогодишният ни опит и квалификация ни позволяват да обслужваме клиентите си бързо и качествено. Вашето удовлетворение е наша цел. Няма по-добра реклама от ДОВОЛНИЯ КЛИЕНТ!
Не се колебайте да се свържете с нас за повече информация. Ние сме тук, за да ви помогнем да изберете най-доброто решение за вашия бизнес.

Защо да изберете нас

01

Дългогодишен опит

02

Професионализъм

03

Надежност и качество

04

Индивидуален подход